Årets första inlägg

21 januari, 2008 av Anna Wannberg

Som sagt så händer det inte mycket just nu, därför ägnar jag mig åt planering, utställningsplanering! Zaga kommer få ett späckat schema även denna sommar om jag kommer iväg på allt jag tänkt mig!

2008 kommer jag troligen vara anträffbar vid Lilla Stockholm i mars, Västerås i april, Dalmatinerutställningen i Iggesund och Sundsvall eller Österbybruk i maj, Avesta i juni, naturligtvis World Dog Show och eventuellt Alfta i juli, Högbo i september, Sundsvall i oktober och Hund2008 i december.

Eventuellt kommer det bli en resa till Norge i år också, men det återstår att se!

Första ska vi värma upp på hemmaplan, för den 24 februari är det en inofficiell utställning här i Söderhamn.

Oj vilken lång tid det tog innan jag fick tid att “skriva in” det nya året! 2008 har snart sprungit förbi med en hel månad. Men det har inte heller hänt speciellt mycket på hundfronten, förutom att det kommit några millimeter snö under natten vilket gör hundarna alldeles lyriska!

Nej usch, själv längtar jag till sommaren. Värme, sol och myggj*vlarna tar jag hellre vilken dag som helst!