Röntgen & hörseltest i Strömsholm

13 maj, 2008 av Anna Wannberg

Idag har jag och Zaga varit till Strömsholm, vi klev upp vid fyra och började våra långa resa, puuh! Zaga kunde i alla fall sova i bagaget, värre var det väl för mig? Som satt och körde och hade ont i magen för jag var (och är) så nervös. Allt gick som smort med tester och röngten i alla fall och Zaga var sitt vanliga glada jag och hejade på alla.
Zaga har alltså BAER +/+, hon hör alltså på båda öronen! Jippie! So far so good….
Hon är fulltandad, jag och fick jag hjälp av en sköterska och räkna innan hon fick uppvakningssprutan. Det gick bra hon var still i alla fall så det var ju bra..
Nu är det bara att invänta resultaten på HD & AD…nu får tiden gå fort! Inte blir det någon utställning i Sundsvall heller för det var karenstid på 14 dagar, men vi kommer igen i Avesta istället!
Nu ska jag ägna mig åt att hålla tummarna, tårna och allt annat jag kan hålla tills resultaten kommer….