Uppdaterat

2 februari, 2013 av Anna Wannberg

Hemsidan har fått lite nya menyer och lite påfyllning här och var, det saknas dock information på vissa sidor ännu. Snart kommer hemsidan på ett lite nytt utseende, vi har en fantastisk webmaster som alltid ser möjligheter till förbättringar och vi är oerhört glada för att allt arbete han lägger ner på vår hemsida!!

Nya bilder på valparna finns under Valpar på Aktuell kull, dom blir nu 8 veckor imorgon och börjar så smått att flytta ut i sina nya familjer. Vi har endast en hane till salu nu, en fantastisk orange hane, han är mysig och den lugnaste av valparna. Han ser riktigt lovande ut och vi önskar gärna ett hem till honom med utställningsintresse, men viktigast är förstås ett tryggt och bra hem!!

Under Lagotto finns två nya namn, det är Roza och Nixon som stannar kvar i kenneln. Nixon kommer flytta till sin fodervärd imorgon och vi är väldigt glada för möjligheten att kunna ha honom kvar, vi har stora förhoppningar för grabben. Tack Monica!! Så får vi vad framtiden för med sig.

Jag har inte hunnit lägga alla tidigare valpbilder i A-kullens galleri ännu, men det kommer inom kort. Det är så mycket annat att stöka med just nu.