Uppdateringar

5 februari, 2013 av Anna Wannberg

Jag har gjort klart under Resultat för 2012, jag har dessutom fyllt på i A-kullens galleri med ståbilder vid 8 veckor m.m samt att jag lagt några fler bilder i Jenzens galleri.

Jag har knappt skrivit om Jenzen alls under valptiden. Hans ben är fortfarande inte bra. Han äter en ny kur med smärtstillande/antiinflammatoriskt och han ska få börja simma nu till helgen. Vi hoppas att han ska kunna simma bort lite stelhet och få ut sina rörelser bättre, för mycket beror nog nu på att han har vant sig att röra sig på ett speciellt sätt. Jag återkommer om hur det går för honom mer framöver. Jag har inte heller uppmärksammat hans födelsedag den 19/1 på hemsidan!! Fy på sig matte!!

Här är en bild på honom med den fina presenten han fick av mormor Ann-Britt! Den är såååå rolig och fortfarande hel för matte räddar den emellanåt! 🙂

20120124-2