Valparna är 4 månader (nästan)!!

7 april, 2013 av Anna Wannberg

Det är två dagar kvar tills valparna blir 4 månader. Vi passar på att säga Grattis idag då vi kommer ha fullt upp i veckan då jag och Jenzen ska iväg till Strömsholm igen imorgon. Det har varit många turer kring Jenzen nu och efter den här resan hoppas jag kunna berätta allt från början till slut. Jag återkommer i ärendet!

Nu tillbaka till valparna! Vi vill så klart bjuda på lite bilder som vi fått från valpköparna (eller stulit på facebook..;) ). Alla verkar så glada och framåt. Vi längtar till vi ska ha valpträff i sommar då vi får träffa nästan hela gänget igen.

ailaAila

.

alba

Alba

alba2

 

bruno

Bruno

bruno2

 

elliot 2 003

Elliot

Orsay

 

028 (800x531)

Enzo

enzo3

.

nixon 3months

Nixon

Nixon 16v

.

roza

Roza

roza2