Alfta, sommar och semester!

12 juli, 2013 av Anna Wannberg

Nu har det gått ett tag sen vi uppdaterade hemsidan, det beror mest på att vi njuter av sommaren innan den försvinner igen. Nu har vi gått på semester båda två och passar på att bada och leka med hundarna. Hemsidan kanske blir lite lidande, men det får ni ha överseende med. Det har inte hänt så mycket sen sist, vi har ställt Jenzen och Zigne i Alfta. Jenzen med ett very good och 2a i juniorklassen och Zigne med excellent och 3a i championklassen.

Nu laddar vi för 2-dagarsutställning i Köping nästa helg, det är Wästmanlands KKs internationella på lördagen med 62 anmälda Lagotto och på söndagen är SLRKs Raduno (rasspecialen) med 100 anmälda Lagotto varav 16 valpar. Vi åker med Zigne, Roza och Dixon. Det ska bli superkul att få se många fina Lagotto och se hur valparna står sig i en så stor konkurrens. Vi åker nedåt redan på fredagen och spenderar första natten med TufflaZ Amabile “Nike” och hennes familj i Surahammar, det ser vi också fram emot väldigt mycket!!

Så hur laddar dom upp nu Lagottosarna?? Jo, dom badar och åker båt. Här kommer några bilder bl a från valparnas allra första båttur som gick långt över förväntan. 🙂
Zigne i badtagen