Sen uppdatering från Askersund

3 september, 2013 av Anna Wannberg

Den 10 augusti ställde vi våra Lagotto i Askersund. Mamma Zigne fick Excellent och blev 2a i championklassen, vi hade redan före bestämt att detta skulle bli Zignes sista gång i ringen, åtminstone på några år. Hon kommer dock fortsätta åka med som curlingmorsa till sina “småttingar”. Roza och Dixon var dom enda valparna denna dag och Dixon vann, ingen placering blev det dock i finalringen denna gång. Jag brukar inte lägga ut kritikerna men jag tyckte Göran Bodegård gav valparna så fina att jag lägger med dom ändå..:)Roza

.

Roza HP & BIM-valp
Välbyggd. Fina proportioner. Särskilt bra huvud. Snygg över- och underlinje. Lagom vinklad. Rör sig bra. Ännu ej fullt utvecklad i pälskvalitén. Lovande fin hund.

 

 

 

.
Dixon HP & BIR-valpdixon 8m
Mycket tilltalande. Utmärkta proportioner. Bra huvud. Fin överlinje. Utmärkt svansföring. Trevliga typiska rörelser. Pigg glad positiv attityd. Korrekt päls. Mycket lovande hund.