Falkenberg och Växjö

5 november, 2013 av Anna Wannberg

I helgen har vi gjort en lång resa. Vi bestämde tidigt i år att vi skulle åka på utställning i Växjö i november, mest för att vi ville ner och hälsa på Enzo i Falkenberg. Sagt och gjort, i helgen var det alltså dags och vi åkte ner på fredagen.

Lördagen spenderade vi en stund på Gekås och sen åkte vi och hälsade på hemma hos Enzo och matte Sonja, husse Gerry var tyvärr uppbokad på annat håll denna dag. Vi fikade, pratade hund så  klart, hundarna lekte och vi fotade Enzo. Sen blev det en frisering inför söndagen utställning och så bjöd Sonja på god middag. Vi blir lika glada vart vi än åker och hälsar på hos våra valpfamiljer, hittills har vi varit hem till 3 av våra valpar och dom har det så bra, vilken tur vi haft! Vi hoppas så klart kunna hälsa på alla med tiden..:)

På söndagen var det alltså dags för utställning, pojkarna ut först. Dixon fick Very good av dagens domare Gert Christiansen och blev 4a i konkurrensen, domaren tyckte Dixon var en för lätt hanhund, annars med bra kritik. Enzo var strået vassare och fick Excellent samt placerade sig som 3a i juniorklassen, han skötte sig superfint trots att han fått en helt ny förare i kopplet i form av “kennelmamman” Ann-Britt..;) Roza fick även hon Very good denna dag, men vi var nöjda med dagen. Vi är glada för våra juniorer som utan problem och med glada svansar visar upp sig i ringen. Det sätter vi högt på önskelistan!

enzo 11monthsEnzo 11 månader

busBus med syrran Roza