Besök hos Nike och tävling i Strängnäs

14 mars, 2014 av Anna Wannberg

Den 8 mars styrde jag och Jenzen (Toot’s If I Can Dream) kosan mot Surahammar, vi hade tur som vi fick låna sovplats hos en av våra valpköpare. Så fick jag ju nöjet att träffa Nike igen som vi inte sett sedan juli förra året. Nike blev väldigt glad när jag dök upp och hon skötte sig prima på klippbordet, för visst ville jag passa på att stjäla lite päls av henne. Fast hon ville nog helst att jag skulle hämta in Jenzen som hon hört från bilen istället för att få en frisering..:) Jag passade på att ta några bilder på damen så klart, här kommer några.

nike öronNike 15 monthsNike 15 months-

 

 

.
.
.
.
Den 9 mars åkte jag och Jenzen vidare mot Strängnäs och Jenzens andra officella utställning i sitt nu över 2 år långa liv. Internationell utställning med finsk domare vid namn Leni Finne. Jenzen fick Excellent och blev 2a i Ökk men tyvärr utan CK, vi känner oss ganska nöjda med det resultatet då det bara var championhanarna som fick några CK av alla hanar den dagen.

Jenzen