Parning och resultat från Sundsvall

14 april, 2014 av Anna Wannberg

Som vi väntat på detta, nu är Zigne äntligen parad! Vi frågade om vi fick använda denna hanhund redan på Radunon i juli förra året. Vi blev nämligen väldigt förälskade då, allra först i helt fantastiska rörelser. Sen har vi träffat underbara Luca (Luca della Taparina) flera gånger och känner att han en hane precis i vår smak. Han är i lagom storlek, med en bra stomme och med ett fantastiskt huvud. Han är trevlig och social. Vi och många med oss har väntat och väntat på detta, nu håller vi tummarna för att ett gäng nya Tufflor kommer att födas i mitten av juni. Se mer under Planerad kull.

Luca della TaparinaLuca della Taparina

Vi har varit till Sundsvall och ställt ut Roza och Dixon i helgen med goda resultat. Roza fick excellent och blev 2a i junkl, dock utan ck för att domaren Hans Almgren tyckte hon var lite för valpig ännu. Dixon fick även han excellent och blev 2a i junkl med ck och slutade sedan som 2a bästa hane med reservcert! Vi är verkligen nöjda med våra små juniorer som snart blir unghundar. Vi ser också fram emot att ytterligare tre av deras syskon kommer att debutera i utställningsringarna i år.

dixon sundsvallDixon med sitt reservcert!