Sommarhälsningar

19 augusti, 2015 av Anna Wannberg

Det kommer även bilder och hälsningar från A-kullen. Vilket alltid är lika roligt. Kul att se vad de har för sig i sina liv. Vi fick en film från agilityträning tidigare i år från Nike (T. Amabile) som finns på vår facebooksida för den som vill se. Även Bruno (T. Appariscente) har börjat på med agility och tränar även rallylydnad. Enzo (T. Atteso) ska gå kurs i Nosework under hösten och likaså har jag (Anna) gjort med vår Roza (T. Amorosa) tidigare under sommaren, mycket rolig aktivitet och bra för en Lagotto som vill och ska använda sin nos väldigt mycket. Här kommer några bilder att njuta av för visst ser det ut som vi haft en fin sommar ändå på något sätt?!

bruno15

Bruno på tur i båten tillsammans med lillmatte Maja

elliot15

Elliot (T. Avvento) på sitt sommarställe, vilken kopia av mamma Zigne.

enzo15

Enzo på stranden, vilopaus från lillebror Vinzi.

roza15

Roza på väg hem från Norge då ville hon svalka sig.