Enzo 2 x BIR-valp i Tvååker!

14 juli, 2013 av Anna Wannberg

Grattis till Sonja och TufflaZ Atteso ”Enzo” som blev BIR-valp både fredag och lördag i Tvååker. Vi är glada att ni vill visa upp den fina killen och att han tycker det är skoj. Vi vill gärna dela med oss av dom fina kritikerna han fått i helgen så här kommer dom. 🙂

Tvååker fredag 12 juli
Domare: Oliviera Rui
Good head well balanced on the leg. Nice head. Nice quality. Good coat. Good topline- Good move.

Tvååker lördag 13 juli
Domare: Hans Rosenberg
Maskulin kille med positivt temprament. Bra linjer. Skalle/nos bra utvecklad. Bra hals och skuldra. Proport. kropp. Bra kors och bakställ. Ngt lågt ansatt svans. Rör sig med ett glatt steg från sidan. Bra pälskvalitet.

.
.
.
Det låter lovande tycker vi, så Grattis igen från stolta uppfödare!