Norsk juniorvinnare 2013!

18 november, 2013 av Anna Wannberg

I helgen har jag (Anna) och Dixon gjort en resa till Norge för att delta på vinnarutställningen i Lilleström. Vi gav oss iväg tidigt lördag morgon med siktet inställt mot Mora för att därifrån samåka med Lotta och Dixons kusin Pepsi, tack så jättemycket för att vi fick åka med er och för trevligt sällskap hela helgen. Väl i Norge bodde vi över på ett motell nära flygplatsen och där mötte vi  upp Annie med sin underbara hanhund Cisco. Hundarna fick bekanta sig på en promenad och vi hade en trevlig middag tillsammans på kvällen.

Söndag morgon åkte vi mot Lilleström med lämpligt avstånd från boendet, tog ca 30 min att åka. Det var gott om parkeringar och gick smidigt att ta sig in. Bra lokal tycker jag men så hade vi ju också vår ring placerad på ett bra ställe på kanten och slapp den värsta trängseln. Lagotto var första ras ut i ringen och Dixon gick ut som allra första hund för dagens italienska domare Claudio de Giuliani.

Dixon fick excellent och vann juniorklassen, därmed fick han sin allra första titel = Norsk juniorvinnare 2013 (NO JV-13)!!! Gissa om jag blev glad, utöver detta så fick han även CK och placerade sig sedan som 4e bästa hane! Det var en glad (men lång) hemresa. Under rubriken Resultat finns bild på Dixon med sin fina rosett!

VIPDixon tog över mattes stol och bestämde att från och med nu måste den väl ändå vara hans?! #VIP