Ännu en debut i utställningsringen

24 maj, 2014 av Anna Wannberg

Denna gång var det T. Aureola ”Aila” som skulle få visa upp sig. Så det bar av till ett varmt (läs: hett) Österbybruk. Aila gjorde en galant debut, i en stor juniorklass (11 st) så fick hon excellent och blev ”5a” och var därmed alltså precis utanför placeringen. Vi är glada för betyget excellent och för en väldigt fin kritik.

Vi tycker det är superkul att få med valparna på bedömning, men det vi tycker är allra roligast är att alla är glada och framåt i ringarna. De hälsar glatt på domaren, det tycker vi om!

Med idag var också vår egen Dixon som fick exakt samma resultat som sin syster, fast i en unghundsklass på 8 hanar. Det är uppdaterat under resultat och tidigare kullar. Här nedan en bild från Ebba Johansson på fina Aila i soliga Österbybruk.

Aila-Österbybruk