Norrköping och Drammen

2 juni, 2014 av Anna Wannberg

I helgen har jag och Dixon avverkat 143 mil i bilen. Hemresan från Drammen gick allra lättast kan jag lova!
Vi började helgen med att åka ner till Surahammar för att hälsa på Nike och bo över i vinnartorpet, där vi bodde innan Köpingshelgen förra året..:) Tack Eva och Mats för en trevlig kväll och för sovplats!
Nike fick en välbehövlig klippning och resultat blev så här (tyvärr lite suddig bild pga av en busig Nike.. 😉 ):

nike 18m

På lördag åkte vi vidare mot Norrköping som bjöd på fint väder trots diverse prognoser före. Det kom en regnskur precis när jag hade lastat alla mina saker i bilen igen, så det var välplanerat. I Norrköping fick vi också träffa Sonja och Enzo igen, alltid lika trevlig och vi ses igen väldigt snart, ja flera gånger faktiskt och det ser vi fram emot!! Tyvärr så hade Göran Bodegård inte allt för höga tankar om våra grabbar denna dag, Enzo fick very good och Dixon fick excellent men utan placering. Jag fick dock äran att visa Lagottessa Semifreddo i bästa hanklass till placeringen 4e bästa hane och Lagottessa Luppolo (halvbror till våra A-barn) i BIR/BIM. Det var absolut en Lagottessa-dag, stort Grattis igen Ingela!

Enzo i Norrköping

Efter utställningen på lördag så åkte jag och Dixon mot Norge. Vi stannade i Töcksfors och bodde på hotell och söndag morgon åkte vi de sista två timmarna till Drammen för internationell utställning. Det var nästan för bra väder i Drammen, solen lyste från en blå himmel helt utan moln. Jag kämpade för att hålla Dixon från den värsta värmen och han var verkligen taggad och visade sig bättre än i Norrköping och fick också bättre resultat. Den finska domaren Tuula Savolainen tyckte att Dixon var värd både excellent och CK, han fick därmed också CERT, CACIB och blev slutligen BIM. Inmätt till 47 cm, perfekt! Vi satte oss varma och glada i bilen för en lååång resa hem. En trevlig helg på alla sätt! 🙂

Drammen2014

Jag har också fått bilder på Bruno och Roza från utställningen i Piteå, tror jag ska skapa ett galleri med utställningsbilder snart där vi lättare kan lägga in mer bilder. Så ni får hålla utkik efter det! 🙂