Raduno i Avesta!

17 juni, 2014 av Anna Wannberg

Vi har haft en solig och rolig helg i Avesta i goda vänners lag. Vad mer kan man begära?
Vi kunde inte skryta med några storslagna resultat på lördagen, båda deltagande tufflor (Dixon & Roza) fick very good av domaren.
Vi laddade om för Radunon på söndagen genom att umgås och grilla med Nike och familj som kommit upp från Surahammar för att göra debut i utställningsringen på Radunon. Vi hade en väldigt trevlig kväll, tänk vilken stor ”familj” vi blivit genom denna kull..:)

På söndagen var det alltså dags för årets händelse, med fyra deltagande Tufflor. Först ut var Enzo och Dixon i unghundsklass, tyvärr fick Enzo very good av domaren men Dixon gjorde en bättre prestation än dagen före och slutade som 4a i unghundsklassen som bestod av 11 unghundar. Roza fick även dag nummer två very good, endast med nedslag på sina rörelser som vi nu fått värdefulla tips om hur vi ska jobba med.
Sist ut av Tufflorna var alltså T. Amabile ”Nike” som gjorde debut i utställningssammanhang och gjorde det bra, hon fick excellent och placerade sig som 2a i öppen klassen som bestod av 7 tikar. Domarens kommentar; en fantastisk tik som tyvärr bär på 1 kg övervikt.

Vi är superglada för placering i 2 av 3 klasser som vi deltog i. Kul att domarna nu gett excellent till 5 valpar i vår A-kull! 🙂

Här kommer två bilder på Nike från helgen:

Nike Raduno 2014

nike