Hel helg med utställning

15 juni, 2015 av Anna Wannberg

Ja för vissa (somliga säger tokiga) utställare så blev det både nationell utställning i Avesta lördag och i Vännäs på söndag. Jag och Roza åkte emellan, tror vi var den enda lagotton som var på båda ställena. 🙂

Lördagen blev en riktig höjdare då Roza vann öppen klassen och till sist blev 4e bästa tik med reserv-cert. Efter att ha sprungit och sprungit om certet så blev det ett fall på mållinjen. Men vi är mycket nöjda med resultatet! 🙂

1

Efter utställningen styrde vi kosan norrut för att åka till Umeå och bo över där samt träffa Rozas ”tvilling”bror Bruno som åkt ner från Piteå. Det är alltid lika kul att träffa alla våra valpköpare och se glada hundar med nöjda ägare. På söndag åkte vi vidare till Vännäs för utställning, Bruno fick excellent och blev 4a i öppen klassen superfint visad av sin matte Anna-Mari. Såg ut som hon aldrig gjort något annat, då är detta bara tredje gången hon själv visar Bruno. Ni är så duktiga! Roza blev denna dag 2a i öppen klassen med CK. Här följer ett antal bilder på Bruno och Roza från kvällen i Umeå och från utställningen. 🙂

bruno2 bruno3 bruno4

3 2 5 4