Updates

19 april, 2018 av Anna Wannberg


.

Det kommer nya bilder varje vecka på vår lilla T. Double or Nothing i det nyskapade galleriet i hans ära. Se bilderna här: D-kullen
Imorgon är det dags för 4-veckorsbilden! Tiden flyger iväg som vanligt.

Den 15 april blev den femte av avkommorna i B-kullen ögonlyst. Denna gång var det dags för T. Buona Fortuna ”Scilla”, allt var utan anmärkning. Vi är glada att 11/16 av Zignes avkommor är ögonlysta minst en gång, alla utan anmärkning (en med mild distichiasis). Vi är begåvade med valpköpare som förstår att uppföljning är superviktigt för oss och för rasen.

Nu ser vi fram emot de sista 4 veckorna med vår lilla valp innan han ska flytta ut i världen. Sen ser vi fram emot en vår/sommar med BPH för C-kullen, en del utställningar och andra trevliga aktiviteter innan det är dags att förbereda sig för höstens kull.


.

There are new pictures every week of our little T. Double or Nothing in the new gallery in his honor. See the pictures here: D-litter
Tomorrow it is time for his 4 week picture! Time really flies as usual.

On April 15th the fifth offspring from our B-litter had her eye-check. This time it was time for T. Buona Fortuna ”Scilla”, all was clear. We are happy that 11/16 of Zignes offspring hav had their eyes checked at least once, all was clear (one has mild distichiasis). We are fortunate to have puppy buyers that understand how important follow-up is for us and for the breed.

Now we look forward to the last 4 weeks with our little guy before he moves on out in the world. Then we look forward to do mental descriptions of our C-litter, a few dogs shows and other fun activities before it is time to prepare for this falls litter.


 

T. Double or Nothing

T. Buona Fortuna with perfect eyes!