Nya familjer

3 februari, 2013 av Anna Wannberg

Idag har vi haft fullspäckat schema då de första fyra valparna har flyttat! Vi tycker det känns väldigt bra med deras nya familjer och hoppas att ska bli kanonbra för allihopa! Vi har redan fått rapporter om hemresor och undersökningar av sina nya hem, allt verkar gått bra! Ingen åksjuka eller allt för stor saknad av sina syskon och mamma Zigne. Vi ser fram emot att få mer rapporter och bilder från alla valpköpare. Men nog känns det lite tomt i valphagen, trots att det är fyra valpar kvar där i. Nu flyttar Amma nästa helg, Lillen flyttar helgen efter det och Esset letar fortfarande efter sin nya familj. Så finns ju Roza kvar och det ska hon ju vara förstås! 🙂

Gloria

Tufflaz Aureola ”Aila” flyttar till familjen Johansson/Tarkiainen i Örbyhus

Advent

Tufflaz Avvento ”Elliot” flyttar till familjen Peel i Nacka

alba

Tufflaz Alba ”Alba” flyttar till familjen Bystedt/Bergsten i Sundsvall

Vi önskar alla ett stort Lycka till med era nya hjärtegryn!