Valpträff!!

9 juni, 2013 av Anna Wannberg

Åhh så roligt vi haft!! Som vi planerat och förberett oss inför detta sedan vi bestämde datum tidigare i vår. En jättelyckad dag med 6 av Zignes 8 valpar. Väderprognosen skiftade och mest lovade dom regn, men vi klarade hela dagen enda fram till eftermiddagsfikat, men då satt vi redan inne på altanen och fikade innan hemfärd.

Dagen har bestått av klippning och klippråd, försök till tryffelsök (gick sisådär med trötta valpar) och trevligt umgänge i största allmänhet. Vi är väldigt glada att så många kom, det är mycket värdefullt för oss att få följa valparnas utveckling. Ett stort tack till er som kom och vi hoppas att vi ses snart igen!!

Under galleri finns nu ett nytt album med ett gäng bilder från vår valpträff.

valptraff2013Elliot, Alba, mamma Zigne, Roza, Aila, Enzo och Nike.