Resultat från helgen, besök hos Aila och mer bilder på Elliot!

18 september, 2013 av Anna Wannberg

I helgen debuterade tre av valparna i juniorklass på utställning. Först ut på lördag var Enzo från Falkenberg som tävlade i Sofiero. Han fick betyget Very good och placerade sig som 3a i junorklassen. Han skötte sig fint fick vi bekräftat både från matte och ”ringside” och det är ju viktigast med dessa unga hundar! 🙂

Enzo Sofiero 2013

Enzo Sofiero 2013

På söndag var det dags för våra hemmaboende juniorer att tävla i Gimo. Först ut var Dixon som fick Excellent och blev 2a i juniorklassen med CK, ingen placering i bästa hane. Roza fick samma betyg som sin brorsa Enzo, alltså Very good och hon blev 1a i juniorklassen då ingen av juniortikarna fick bättre än Very good. Vi var väldigt nöjda med våra ungdomar på utställningen också, dom är pigga och glada.

Dixon Gimo 2013 Roza Gimo 2013

På vägen hem från Gimo besökte vi T. Aureola ”Aila” i hennes hem i Örbyhus. Det var superkul! Roza blev väldigt glad att få leka med sin syster, dom badade i dammen, sprang som två tokar och så fick Roza följa med till fårhagen och hälsa på fåren. Dom var väldigt läskiga till en början, men Roza vågade tillsist nosa ett av fåren på mulen..:)

lek

fåret

dammen

Aila 9 mån

Tillsist så vill vi dela några till foton på T. Avvento ”Elliot” i Nacka som skickat en hälsning från sin sommar..:)