Enzo på MyDog!

7 januari, 2014 av Anna Wannberg

I helgen har jag (Anna) varit på resande fot. På lördagen reste jag ner till Falkenberg där T. Atteso ”Enzo” bor med sin familj. Det var ett glatt återseende, senast vi sågs var i november. Jag gjorde resan ner för att visa Enzo på MyDog i Göteborg på söndag och måndag. Vilket var en ren fröjd, han är en supercool kille.

På söndagen var vi tre hundar i juniorklassen, Enzo var den enda som fick omdömet Excellent och han vann därmed klassen. Tyvärr utan ck.

På måndag var Enzo ensam i juniorklassen, han fick återigen Excellent och blev därmed 1a, även denna dag utan ck då domaren tycker han har viss utveckling kvar, framförallt i sina rörelser som ännu är lösa. På måndagen hade domaren även två domarelever med sig så det var tre personer som skulle titta på tänder, klämma och känna, det är bra träning för ungdomar som Enzo och han skötte sig galant.

Förresten så genom att vinna juniorklassen på måndagen så har Enzo kvalificerat sig till Crufts 2015! Fantastiskt kul tycker vi och kanske vinner någon av oss mycket pengar under året så vi kan åka allihopa..:)

Jag hade en superkul helg hos Enzo, Sonja och Gerry. Tack för att jag fick komma ner och bo hos er och visa upp guldklimpen. Mycket hundprat och många glada skratt blev det. Ibland hittar man inte bara bra valpköpare man hittar goda vänner också. Här kommer några bilder från utställningen och på Enzo överlag.

Enzo-MyDog

Enzo-MyDog2

Enzo rosett

Enzo 13months

Enzo head

Enzo