Nu har hela A-kullen gjort BPH!

12 juni, 2014 av Anna Wannberg

Nu har siste man från A-kullen varit ut på BPH-banan. T. Atteso ”Enzo” som tyvärr missade vår valpträff i maj har gjort beskrivningen på ”hemmaplan”. Jag ska göra lite sammanställningar av resultaten för hela kullen när jag får lite mer tid över. Just nu laddar vi för Radunon..:)

Bilder kommer snart på Enzo i galleriet ’BPH med A-kullen’ då hans hovfotograf Birgitta Lindström var på plats och fotade. Tack för superfina bilder Birgitta!

I måndags blev A-kullen 18 månader före det är alla HD-röntgade, 6 st är ED-röntgade, alla 8 har genomfört BPH och än så länge är 5 st utställda efter 1 års ålder. Vi är så tacksamma för att vi har valpköpare som ger oss möjligheten och nöjet att utvärdera kullen på bästa sätt, än en gång stort tack!

enzo