Utställning i Vasa, Finland.

13 april, 2015 av Anna Wannberg

I helgen har Enzo (T. Atteso) och Roza (T. Amorosa) varit på äventyr utomlands. Det blev bilfärd till Umeå och färja över till Vasa där vi deltog på internationell utställning. Totalt deltog 20 lagotto för domare Kresten Scheel.

Enzo fick excellent och blev 3a i öppen klass med väldigt fin kritik. Det räckte dock inte för att få något ck denna gång. Men så snäll och duktig han är, han har varit på besök hos oss i två veckor nu och det funkar hur bra som helst. Han är väldigt anpassningsbar. Trots lång resväg och restid till Finland så var både Enzo och Roza väldigt taggade på plats. En fröjd att visa dem båda två! 🙂

Roza slog till med lite bättre resultat än Enzo, hon vann öppen klassen med CK och blev 2a bästa tik, tyvärr ett snäpp ifrån det önskade certet och cacibet. Men dock med reserv av båda dessa med sig hem. Vi är väldigt glada för Rozas fina start på utställningsfronten 2015. Bilder från utställningen följer nedan.

vasa4 vasa5 vasa6 vasa7

vasa1 vasa2 vasa3

 

roza-vasa