Mer från helgen

5 juni, 2015 av Anna Wannberg

Utöver utställning och Raduno i helgen som var så hade vi en fantastisk trevlig helg på många sätt. På fredagen innan nerfärd mot Uppsala där jag (Anna) skulle bo under helgen så kom Sonja och Gerry upp till oss från Falkenberg och hälsade på valparna. Väldigt kul för oss alla. Jag hade också turen att få sällskap av vår goda vän Ewa Kugge ner till Uppsala och båda dagarna på utställning, skönt att slippa åka och bo själv när en av oss måste hålla sig hemma i valplådan. 🙂 Stort tack Ewa för trevligt sällskap hela helgen.

Efter första dagens utställning hade vi en trevlig grillkväll hos Ailas matte och husse som bor bara 25 min från utställningsplatsen. Då kom också Elliot (T. Avvento) med familj och var med, han fick också en efterlängtad sommarfrisyr. Vi grillade, pratade hund, några av hundarna badade i dammen och flera mattar och hussar passade också på att bada bastu. En mycket trevlig kväll trots att vädret lämnade en del att önska, tänk att hundar kan föra samman så mycket olika människor som annars aldrig träffats. Här kommer några bilder på Elliot efter klippningen.

   elliot1 elliot2 20150630-6

På söndagen efter en låång utställningsdag så fick vi följe hem med ett långväga besök enda från Skåne. Det var B-kullens pappa Viggo (Gleska Good Luck) och ”farmor” Angelika. Det blev en sen kväll med mycket valpgos och hundprat. Jag tog också en hel del bilder på pappa Viggo på utställningen, vi är mycket nöjda med vårt val av hanhund. Han är inte bara snygg utan otroligt trevlig. Några bilder följer på Viggo och på Angelika i valphagen. 🙂
viggo viggo2 viggo3 viggo4 angelika