Svensk utställningschampion

7 juni, 2015 av Anna Wannberg

Idag har det hänt, TufflaZ första utställningschampion har anlänt. TufflaZ Atteso ”Enzo” tog ju förra helgen sitt andra cert på årets Raduno som ni kanske har läst. Idag var det dags för matte Sonja att visa upp den stilige killen i Vänersborg för domare Martin Johansson han gav Enzo denna underbara kritik:” Balanserad hane med bra proportioner. Välskuret huvud med bra uttryck. Bra front. Rör sig väl. Bra päls. Trevligt temperament.”
Med detta lät han Enzo vinna öppen klassen och sedan bli 3e bästa hane med sitt tredje CERT. Därmed blev han TufflaZ första utställningschampion. Ett oerhört stort Grattis till matte Sonja och husse Gerry. Sonja som du jobbat för detta, vilket jobb du gjort. Vi kan bara buga och bocka inför denna fantastiska prestation. Här följer diverse bilder på det vackra teamet, kan man få för många?! Det tror vi inte!

1

2

3

4

5

6

7