En till debut

26 september, 2015 av Anna Wannberg

Idag har en fjärde valp ur B-kullen debuterat på utställning, halva kullen redan alltså. Denna gång var det dags för VinZi (T. Buona Vincitore) tillsammans med sin med matte Sonja som är allt annat än nybörjare. Hon har ju visat fram storebror Enzo till ett championat redan. 🙂 Det blev i alla fall debut på gröngölingsutställningen i Hässleholm.

Vi har fått bildbevis på att det är ett nytt snyggt ekipage som är ute i ringarna. Viktigast som alltid så hade VinZi skött sig fint och haft kul tillsammans med matte. Han blev BIR-valp och slutade som BIG-valp 3. Stort grattis från norr, vi vill också bjuda på kritiken som vi blev väldigt glada för.

”Trevlig attraktiv hanvalp. Vackert välskuret huvud. Korrekt saxbett. Vacker hals samt överlinje. Välkroppad för sin ålder. Goda vinklar fram, utmärkta bak. Kompakt, kvadratisk, välgående och välpresenterad.”

big3

Vinzi BIG-valp 3 Foto: Anette Nilsson

vinzi