Tufflorna oslagbara i helgen!

30 november, 2015 av Anna Wannberg

I helgen har totalt 5 valpar från TufflaZ varit på utställning och de har varit oslagbara. Det är kul med valputställningar tycker vi och roligast är det med positiva och framåt valpar som fixar hela ”utställningskarusellen” på ett bra sätt. Utöver det så är det kul med fina kritiker och bra placeringar förstås. Men i den ordningen.

 

Lördag 28 november  – inofficiell utställning i Hudiksvall

Totalt var det 5 lagottovalpar anmälda varav 4 st från kennel TufflaZ.
Vi hade en debutant, eller två ska vi nog säga. Det var Zoff (T. Bravo Ragazzo) och matte Cia, de gjorde en storstilad debut genom att bli bästa hane och slutligen BIM-valp. Som andra bästa hane med HP stod vår egen Caztor.

zoff-kritik

Zoffs kritik

I tikklassen fick vi på första plats Scilla (T. Buona Fortuna) som gjorde sin tredje utställning, hon vann med HP och blev BIR-valp. Andra bästa tik var vår egen Ztella. Det jättekul när valpköparna får knäppa sina uppfödare på näsan tycker vi, så vi stod som väldigt nöjda tvåor denna dag.

scilla-kritik

Scillas kritik

Zoff BIM-valp och Scilla BIR-valp

Zoff BIM-valp och Scilla BIR-valp

BIR-valpen gick direkt till BIS-final och det var totalt 20 deltagande valpar. Scilla var med i första gallringen ner till 8 st men fick ingen placering i slutänden.

Scilla i BIS-final

Scilla i BIS-final

Vi hade också en valpuppfödargrupp med Ztella, Caztor och Scilla som fick HP, väldigt fin kritik och blev BIS-grupp.

En något stökig grupp. :)

En något stökig grupp. 🙂

Uppfödargruppens kritik

Uppfödargruppens kritik

.

Söndag 29 november  – inofficiell valputställning på Åby travbana i Mölndal 

Totalt var det 6 lagottovalpar anmälda varav 1st från kennel TufflaZ.
Det var det nya snygga orange ekipaget Sonja och VinZi (T. Buona Vincitore) som visade upp sig på sin andra utställning. Det slutade inte bara med BIR-valp utan VinZi gick vidare i en stor grupp 8 och tog en fin 4e plats. Som alltid ett stort Grattis från uppfödare som önskar de hade fått vara på plats och se er live!

VinZis kritik

VinZis kritik

Bästa hane

Bästa hane

BIR

BIR

VinZi BIG-4. Foto: Frida Wikström

VinZi BIG-4. Foto: Frida Wikström