Första officiella debuten och vi dammar av en gammal goding

22 februari, 2016 av Anna Wannberg

I helgen har B-kullen fått sin första officiella debut i utställningssammanhang. Vi styrde kosan mot Norge och Bø för internationell utställning. Med oss hade vi Caztor (T. Buon Baciatore) och vi bestämde oss för att damma av morsan Zigne (B. Girasole) också, Zigne blir ju veteran längre fram i vår.

Caztor gjorde en fin debut med betyget excellent och CK, han stod ”5a” i hanklassen och fick en väldigt fin kritik av domare Børge Espeland.

Zigne gick ut i en stor championklass med fina mycket yngre tikar och fick se sig oplacerad men också med ett excellent. Hon visade sig med glädje och det tycker vi är kul då hon ska få testa på veteranklassen en del längre fram är det tänkt.

Uppdatera på hemsidan är nu Caztors egen sida, resultatsidan och tidigare kullar.

Caztor

Caztor

Zigne

Zigne