Röntgen och BPH

14 maj, 2016 av Anna Wannberg

Glädjen är stor, den är störst för att vi har så omtänksamma valpköpare. De är omtänksamma mot sina hundar och väljer därför att röntga leder och veta hur hundarna mår. De är omtänksamma mot oss i samma sammanhang, det är värt så mycket för oss att få hela kullarna röntgade. Just nu är 6 av 8 från B-kullen avlästa 4 st A, 1 st B och 1 st C (se mer på Tidigare kullar). En är röntgad men inte avläst och den sista kommer att röntgas under året.

hector-bph

Hector

Valpköparna är också omtänksamma när de väljer att göra BPH för att vi så gärna vill se de olika reaktionerna för samtliga syskon. Hittills har Hector (T. Buono Come L’oro) gjort sitt. Det gjorde han den 8/5 på Nacka BK, vi åkte ner för att få se det live och passa på att träffa Hector med familj. Alltid lika trevligt. Övriga från B-kullen kommer också att göra sitt BPH inom kort i samband med att vi ska ha en efterlängtad valpträff!

Nu ska vi alltså komma ihåg att B-kullen blev 1 år den 30 april och det har alltså idag gått enbart två veckor då allt detta redan hunnit bli gjort. Åter igen ett stort tack!

När vi var ner till Nacka passade vi på att hälsa på Elliot (T. Avvento) från A-kullen. En trevlig, mycket gosig och glad hund som lever ett underbart liv med sin familj. Det är ju värt mest av allt.

elliot2

Elliot