Valpträff med BPH

6 juni, 2016 av Anna Wannberg

Igår hade vi valpträff med 7 av 8 valpar från B-kullen. Det var dags för en BPH-träff.
Vi styrde kosan mot Skutskär och deras brukshundsklubb, det var väldigt trevligt och beskrivare/testledare får högsta betyg av oss.

Vi beskrev hundar, åt gemensam lunch och eftermiddagsfikade tillsammans allt under livliga diskussioner om allt hundrelaterat. Några av valpköparnas träffades ju också för första gången och för vissa är det glada återseenden. 🙂 Extra roligt för oss var att träffa Rut (T. Buona Grazia) som vi inte träffat sen hon flyttade från oss. Det är kul att vi får långväga gäster från både Borås, Falkenberg och Östersund, vi är mycket tacksamma för att våra valpköpare ställer upp och hjälper oss med vår utvärdering av kullarna samtidigt som ägarna själv får veta en del om sina hundar som de kanske inte visste innan. Eller så man bekräftat att man läst och uppfattat sin hund på rätt sätt.

Ni ser mer info under Kennelträffar och i galleriet BPH med B-kullen finns bilder på samtliga i B-kullen när de gör sina BPH, även Hector som gjorde sitt den 8 maj.

team-rut

Rut

team-zmilla

Zmilla

team-tufflaz

Scilla, Caztor, Zoff, Ztella och VinZi