Roza är parad!

23 augusti, 2016 av Anna Wannberg

Roza (T. Amorosa) har varit på besök hos en väldigt trevlig vit holländare i Spånga, nu hoppas vi på ett gäng nya Tufflor i slutet av oktober!

Pappa till den väntade kullen blir SEUCH DKUCH Rozebottel’s Mc Steamy ”Cicero”
cicero

Den här kombinationen ser vi fram emot väldigt mycket. Det är två trevliga, trygga och sociala hundar med många goda kvalitéer och som vi tycker kompletterar varandra på ett bra sätt. Den här kullen blir på en del samma linjer som vår B-kull. På mammas sida så klart eftersom Roza är halvsyster med vår B-kull men även på pappas sida då Ciceros mamma Gleska Goody-Goody är kullsyster med Gleska Good Luck som är pappa till vår B-kull.

Cicero är röntgad med B-höfter och är ögonlyst utan anmärkning. Hans föräldrar är testade fria för både BJFE och SD vilket gör Cicero hereditärt fri. Eftersom Roza är testad fri för båda dessa sjukdomar så kommer också alla avkommor att vara hereditärt fria.

Stort tack till Camilla Bäckman och Hanna Pettersson för att vi har fått möjligheten att göra denna kombination. Nu kan det inte bli oktober snart nog om ni frågar oss.

Om du har frågor eller är intresserad av en valp ur denna kombination så tveka inte att höra av dig!

Se mer under Aktuell kull