En tjockis och en viltspårschampion!

17 oktober, 2016 av Anna Wannberg

Här hemma räknar vi ner dagarna tills vi ska få möta C-kullen. Det börjar bli lite tungt åt Roza nu under sista veckan. Här är en bild från dygn 50.

roza-50d

caztor.

.

Medan vi väntat på att det ska bli smått här hemma så har jag (Anna) och Caztor satsat stenhårt på viltspårandet, vi gjorde anlagsprovet den 12 september och idag den 17 oktober så är det tredje 1:a priset i hamn och det innebär att Caztor (T. Buon Baciatore) nu kan titulera sig SEVCH (svensk viltspårschampion). Ztella (T. Buona Regina) har också börjat träna så smått och testade faktiskt anlagsprovet men var mycket förvirrad den dagen så hon får nu träna vidare och satsa på prov igen till våren 🙂

Men behöver vi säga att vi är grymt stolta över Caztor (inte ens 18 månader fyllda) som nu tagit kennelns första viltspårschampionat och B-kullens första titel! 🙂