Tre tufflor och en mamma i Vännäs

19 juni, 2016 av Anna Wannberg

Idag har vi varit på nationell utställning i Vännäs. Vi hade anmält vår egen Caztor (T. Buon Baciatore) som gjorde debut på svensk mark, han fick excellent och slutade 2a av 4 juniorhanar. Inget CK denna gång då domaren saknade mer lockar.

caz1

Caztor

Från Piteå kom sedan Bruno (T. Appariscente) från vår A-kull för att starta i öppen klass. Bruno är sparsamt utställd och detta var hans sjätte utställning. I denna öppen klass med sex stycken hanar så slutade Bruno på en första plats och tog sitt första CK. Det var inte nog med det utan han placerade sig som 2a bästa hane med reserv-cert!
Se mer om Bruno
 bruno2 bruno4 bruno5

Vi hade fler valpköpare på plats så i juniorklassen för tikar fick jag (Anna) äran att åter igen visa Scilla (T. Buona Fortuna) som även hon fick excellent och slutade som 2a av 5 juniortikar. Hon fick också stå utan CK denna gång då domaren saknade lite mer substans.
Se mer om Scilla

scilla

Scilla

Slutligen hade vi anmält Zigne (Bonebreakers Girasole) i veteranklass. Hon fick excellent och blev 2a med CK. Hon fick ingen placering i bästa tik men visade sig i sin nya anda med stor entusiasm. Glad och i fin kondition tyckte domaren.

Zigne

Zigne

Vi ser fram emot att träffa både Bruno och Scilla igen på fler utställningar under året!