Debut för småttingarna

9 april, 2017 av Anna Wannberg

Igår debuterade tre av fem valpar från vår C-kull på inofficiell utställning. De var så duktiga, trygga och glada i ABB-arena i Ludvika. Lotuz (T. Cheer up Buttercup) med matte Lena, som ställde sin nya ras för första gången, de blev inte bara BIR-valp utan också BIG-2 av 9 valpar mellan åldrarna 4-12 månader!
Vår egen Zäta (T. Crazy Daisy) vann tikklassen med HP och blev BIM-valp. Syster Cajsa (T. Cicero’s Rose) med matte Hanna, som är helt grön i utställningsringen, skötte sig som proffs båda två och blev 3a med HP.

Vi visade också en uppfödargrupp med dessa tre valpar som är en hel färgpalett. De fick superkritik och i finalringen för annan domare mötte de 8 grupper (både vuxna och valpar). Vi blev väldigt glada när domaren förkunnade att lagottogruppen blev BIS-grupp!
kritik-ludvika

grupp4

En trött men glad grupp vid BIS-vinst efter en väldigt lång dag

big2

Lotuz BIG-2 i grupp 8 (valpar 4-12 mån)

systrar

Cajsa och Zäta belönades med HP båda två